Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Kennel Tähtiyöhön! 

Kiennel Tähtiyö on vuonna 2017 perustettu virtuaalikennel, joka sijaitsee Lapissa. Kennel Tähtiyössä mikään ei ole totta. Kenneliä ei siis oikeasti ole olemassakaan. Kennel TÄhtiyön idea on se, että kolme tyttöä(sivun ylläpitäjät)pitävät koirakenneliä kuviteltua koirakenneliä Lapissa. Heillä ei kuitenkaan riitä aina aika koiriensa hoitamiseksi, joten he hakevat koirilleen hoitajia. Hoitajaksi voi hakea foorumilla,kohdasta "hoitajahakemukset"  

Kennel Tähtiyön omistajat ovat Viasha, Papuu ja ......he toimivat kennelin ylläpitäjinä.

Hoitajan toivotaan tietenkin olevan paikalla mahdollisimman usein, ja jos hoitaja ei ole kirjoittanut tarinaa 2 kuukauteen hänet erotetaan hoitotehtävästä. Tarinoita voi kirjoittaa foorumille, kohtaan "tarinat" Jos tiedät, että et pääse pitkään aikaan kirjoittelemaan tarinoita, ilmoitathan foorumille, kohtaan "epäaktiivisuusilmoitukset" Muistathan myös, että vaikka haet jonkun tietyn koiran hoitajaksi, et välttämättä pääse juuri siiihen pestiin. 

Hoitajapaikkoja on runsaasti vapaana! Tervetuloa hoitamaan! Kun kirjoitat kommenttia, ÄLÄ varmuuden vuoksi laita ollenkaan sähköpostiosoitettasi mihinkään kohtaan, jos ei ole pakko. Ainakaan blogissa ja koirien esittelyissä kappalejakoja ei näy, vaan kaikki menee juoksevaksi tekstiksi. Sille ei voi mitään.

Kennel Tähtiyössä on kieletty mainostaminen, rasismi, asiaton kielenkäyttö ja kaikki muukin asiaton. 

Jos tulee kysyttävää, menehän vieraskirjaan. :)